Miksi logojen käsittely on ilmainen?

Meillä on yli 20 vuoden kokemus graafisella alalla. Logon käsittely painokelpoiseen muotoon ei vie meiltä paljon aikaa. Samalla haluamme houkutella mahdollisimman monta osallistujaa O’key projektiimme, joten logojen käsittely ja 12 ensimmäistä kuukautta palvelun käyttö on ilmaista. Jokainen seuraava käyttövuosi maksaa asiakkaillemme 12 euroa / vuosi, eli 1€/kk. Asiakkaalle, joka on luonut meidän sivustolle oman myyntiosaston, palvelu säilyy ilmaisena.


Logomme on muuttunut. Kuinka voimme korvata se O’key:n sivustolla?

Sinun on lähetettävä uusi logo ja päivityspyyntö sähköpostitse osoitteeseen info@okey.fi ja me korvataan edellinen logo uudella. Uusi logo on lähetettävä tilillesi rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta, muuten meidän on otettava yhteyttä projektiisi ja saatava vahvistus siitä, että logo todella kuuluu sinulle ja sinä omistat sen.


Onko mahdollista lisätä grafiikkaa ladattavaksi logon lisäksi?

Kyllä tämä on mahdollista. Sinun täytyy lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen info@okey.fi .


Onko mahdollista myydä omalla myyntiosastolla muita tuotteita, ei pelkästään logotuotteitta?

Kyllä se on mahdollista. Sinun täytyy lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen info@okey.fi ja kertoa mitkä tuotteet haluaisit lisätä myyntiin.


Mikä on yritystuotteiden perussuunnittelu?

Perussuunnittelu sisältää viisi tuotetta: • T-paita • Collegepaita • Huppari • Muki • Ostoskassi. Teemme näistä tuotteista perussuunnittelun ja lähetämme ne sinulle hyväksyttäväksi. Jos sinulla on jo aikaisemmin tehty ja valmis tuotesuunnittelu, voit lähettää tämä meille pdf-tiedostona sähköpostitse info@okey.fi .


Kuinka provisio myynnistä tilitetään pankkitilille?

Myyntiosastoprofiilisi kautta voit lähettää pyynnön kiertyneen provision tilittämisestä. Profiilissasi on ilmoitettava pankkitilin, johon haluat tilityksen. Me tilitämme käyttäjän provision maksuehtona 7 pv/netto tilityspyynnön tekemisestä ja viimeistään 14 päivää pyynnön tekemisestä.


Verotetaanko yleishyödyllinen yhteisö arvonlisäveroa provision summasta?

Teemme tukisopimuksen kaikkien yleishyödyllisten yhteisöjen kanssa. Tuotemyynnistä saadun korvauksen määrästä ei kanneta arvonlisäveroa, koska yleishyödyllinen yhteisö ei tuota tavaroita etukäteen eikä myy niitä itse saadakseen tuloja. Tässä tapauksessa tarjoamme projektillesi tukisopimuksen mukaan taloudellista tukea. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa hankkeesi jäsenille, että tukisopimus palvelumme kanssa on olemassa ja he voivat auttaa rahoittamaan projektiasi ostamalla tuotteita verkkosivustamme.

Voit lukea lisää tästä veropalvelun verkkosivustolta tältä linkiltä (kappale 2.5.4 Tukisopimukset).

Verottajan ohjeistuksessa kerrotaan seuraavasti: ”… Tukisopimuksille on luonteenomaista, että yksittäinen yleishyödyllinen yhteisö ei sitoudu tuottamaan mitään palvelua kenellekään. Yhteisö saa halutessaan tiedottaa sopimuksen olemassaolosta tai olla tiedottamatta. Yhteisö voi joissakin tapauksissa saada tukisopimuksista tuloa, vaikka ei ole tiedottanut asiasta lainkaan. Tällaisesta tukisopimuksesta saatu tulo ei ole yleishyödyllisen yhteisön elinkeinotoiminnan tuloa.”


Onko mahdollista luoda myyntiosaston koululuokan rahoitushankkeelle, ylioppilaskunnalle jne.?

Kyllä se on mahdollista. Jos tällaiset projektit eivät ole rekisteröityjä yhdistyksiä, voitte luoda myyntiosaston yksityishenkilönä, jolla on valtuudet toimia projektinne puolesta. Tämän myyntiosaston työaika rajoitetaan viiteen vuoteen, ellei siitä sovita erikseen ja sen jälkeen siirtyy arkistoon, eikä sitä ole saatavana verkkosivustollamme.


Onko mahdollista luoda myyntiosaston perheelle tai yksityishenkilölle?

Kyllä, on mahdollista. Seuraa tätä linkkiä. Myyntiosaston luomisen yhteydessä lähetä meille kuva, jonka haluaisit sijoittaa tuotteisiin.


Mitkä toimituskulut ovat?

Suomen alueella – Suomen postin paketilla
XXS lähetys – 4,9€
S Paketti – 5,9€
S Plus – 7,9€
Maksuton toimitus yli 70€ tilauksiin.