Sivuston okey.fi tuotteita ja palveluita myy Tekmen Finland Oy / Colors of Finland, y-tunnus 2586579-9.

Myymme tuotteita ympäri maailmaa 15-vuotta täyttäneille yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden olla myymättä asiakkaalle, jolla on toistuvia palautuksia.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Täytä kaikki tietosi huolellisesti. Huomaa täyttää kaikki kohdat ja muista hyväksyä toimitusehdot. Tilaajan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla. Lähetä meille seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tilattavien tuotteiden tuotetunnukset (SKU). Teemme tilauksen sinulle manuaalisesti ja lähetämme sähköpostiisi laskun. Tilauksesi toimitetaan kun suoritus on maksettu tilillemme. Emme lähetä tilauksia postiennakolla.

Tilaaja vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Tilaaja on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajana on Stripe-yritys (www.stripe.com). Voitte maksaa käyttämällä Visa, MasterCard tai American Express -kortteja (debit, credit ja electron).

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Meille ei välity mitään maksamiseen liittyvää tietoa esim. tilaajan luottokortin numeroa, tilitietoja jne.

Lue lisää Stripista: https://stripe.com

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi lähtee varastoltamme viimeistään 1–4 arkipäivän sisällä. Mikäli tuote jostain syystä loppuu varastostamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle välittömästi. Joissain tuotteissa on pidempi toimitusaika, jolloin asiakkaalla on oikeus tällaisissa tapauksissa vaihtaa tuote toiseen tuotteeseen tai saada maksamansa raha takaisin tai odottaa tuotetta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Suomen alueella – Suomen postin paketilla
XXS lähetys – 4,9€
S Paketti – 5,9€
S Plus – 7,9€
Maksuton toimitus yli 70€ tilauksiin.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, asiakkaan pitää ilmoittaa virheestä välittömästi (kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluttua tuotteen vastaanottamisesta) osoitteeseen info@okey.fi .

Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee määritellä ja dokumentoida asianmukaisella tavalla. Viallinen tai vaurioitunut tuote tulee lähettää meille tarkastusta varten. Emme toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa.

Käytöstä johtuvaa kulumista tai rikkoutumista ei korvata. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteestasi, otathan yhteyttä meihin.

Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös Postille.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen palautuskulut käsittelemme jokaisen tilauksen kanssa erikseen ja tarkastamme että palauttamasi tuote on myyntikelpoinen. Ennen palautusta, ota yhteyttä sähköpostilla info@okey.fi , kirjoita sähköpostissa tilausnumero, nimi ja mitä tuotteet haluat palautettavan.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua palautusilmoituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Huom! Mikäli paketti palautuu meille noutamattomana, perimme uudelleen lähetyksestä kuluina normaalin toimitusmaksun ja perimme palautuskäsittelystä kuluina 10,00€. Jos, et ole saanut tilauksen toimituksesta tietoa Postilta tee reklamaatio sinne. Mikäli tiedoissasi on ollut virheitä tai puutteita ja toimitusta ei ole voitu toimittaa tämän vuoksi, uudelleen toimituksesta perimme normaalit toimituskulut uudelleen. Rahapalautukset hoidamme 3–4 viikon kuluessa siitä kun palautus on meille saapunut.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

MUUTA

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24% EU:n alueella. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.