Monilla projekteilla, hankkeilla ja yrityksillä on oma logo tai muut graafiset elementit. Grafiikkaa käytetään työn tai projektin mainostamisessa, yritystuotteiden markkinoinnissa sekä liikelahjoissa.

Hyvin usein projekteissa ei ole henkilöä, joka vastaisi graafisesta suunnittelusta. On hankalaa päättää, mihin yrityksen logo asetetaan, tai mitä värejä mainonnassa käytetään. Usein logon muoto ei sovi käytettäväksi painotuotteissa, yritystuotteiden tuotannossa tai mainonnassa.

Ovatko nämä ongelmat tuttuja?

Tarjoamme sinulle palvelun logojen ja graafisten elementtien tallentamiseen. Jos sinä tai kumppanisi tarvitsette logoa tai yritysgrafiikkaa, voit yksinkertaisesti antaa linkin sen lataamiseksi verkkosivustoltamme, koska virallisesti hyväksytty versio sijaitsee täällä. Logot ja grafiikat ovat saatavilla 24/7 yhdessä paikassa, eri formaateissa ja hyvälaatuisina.

Mitä pitää tehdä

1  Lähetä meille logosi formaatista ja laadusta riippumatta

Lähetämme sinulle linkit ilmoittamasi sähköpostiin.

Mitä sinä saat

1  Muokkaamme ja luomme logosi pohjalta korkealaatuisen grafiikan: jpg, pdf, png, ai.

2  Linkeillä pääset asiakastilillesi ja sivulle, jossa on projektisi grafiikka.

3  Palvelu on ilmainen niille, jotka luovat myyntiosaston verkkosivustollemme, tai ensimmäisten 12 kuukauden ajan tilin luomisesta (tämän jälkeen palvelun hinta on 12 euroa / vuosi).

Lähetä
logosi

Luo oma
myyntiosasto